(Kerst)grenzen verleggen

Tuesday 06 December | Door:

Zimra Geurts

Bij Secret Circle verleg ik regelmatig mijn grenzen en daar heb ik altijd enorm veel plezier in! Met de Kerst in aantocht ben ik nog even een stapje verder gegaan…

Bij Secret Circle hebben we zitten brainstormen over een leuk kerstitem voor jullie als kijker. Er waren natuurlijk een aantal leuke, persoonlijke kerstgroeten van mij te winnen waaruit inmiddels de winnaars gekozen zijn, deze worden vrijdag in de uitzending van de Frank en Vrijdagshow bij Radio 538 tussen 18:00-19:15 uur bekend gemaakt. Maar er moet toch eigenlijk ook wel iets op zender zijn voor álle kijkers, zodat we degene die niet hebben gewonnen ook iets moois kunnen bieden. Toen kwamen we op het idee om een leuk 'Kerst' nummer te coveren, in combinatie met een extra sexy videoclip in lingerie...(slik)

Ik heb de daad bij het woord gevoegd en ben de studio ingedoken! Jop Wijlacker, een hele ervaren zanger (bekend van de Hermes House Band) heeft mij gecoacht in zijn studio ('The Voice Studio') in Gouda. Dit was mijn zangprimeur en direct heb ik het nummer ingezongen. Mega nerveus was ik. Hoewel ik zingen altijd ontzettend leuk heb gevonden, gewoon voor thuis als hobby tijdens het koken, chillen en douchen, was dit ineens wel eng zo voor het eerst in een professionele studio.

Ik aan mijn collega's vragen wiens idee dit nummer in godsnaam ook alweer was... Euhm dat van jou Zim. Ohja fijn, ik altijd met mijn goede ideeën! Haha dus ik heb maar even een aantal keer diep adem gehaald en mijn best gedaan om een zo leuk & sexy mogelijk nummer voor jullie in te zingen!

Om welk nummer het gaat houden we natuurlijk nog even geheim, maar ik kan alvast verklappen dat het eigenlijk helemaal geen 'kerstnummer' is. Ik ben eens even extra creatief aan de slag gegaan met de tekst van een sexy nummer uit de oude doos om deze zo om te toveren tot onze eigen Secret Circle Kerst single!

De dag na de studio opname zijn we gelijk doorgegaan naar een waanzinnig mooie villa van Jeroen van Zwetselaar, architect (ZW6 interior). In deze prachtig ingerichte woning hebben we het tweede deel van de videoclip opgenomen, in lingerie... Heel veel meer dan dit gaan we nog niet verklappen maar houd ons deze week goed in de gaten want dan wordt de cover gelanceerd bij Secret Circle! Merry Christmas!

Liefs, Zimra

Reacties

Reacties (0)