“Kaarsjes, rozen of ruige sex?" #2

Tuesday 05 December | Door:

Natteva

“Kaarsjes, rozen of ruige sex. Hoe ben ik te verleiden?”

“Een open boek”. Dit is één van de kenmerken waar ik trots op ben en wat ik dan ook als eerst zou noemen als je mij vraagt om mezelf te omschrijven. Toch is het vaak lastiger om een compleet beeld van mij te schetsen dan ik dacht. Veel klanten willen mij beter leren kennen en alles over mij te weten komen. Ik ben natuurlijk erg blij als jullie mij vragen stellen, want zo ben ik zelf namelijk ook. Het liefst spreek ik met elke man/vrouw af om diegene zo goed mogelijk te leren kennen, maar dit is natuurlijk niet haalbaar. Ik zou willen weten wie je bent, waar je van houdt, waarom je op dat moment bij mij in de chat bent en hoe jouw leven er verder uitziet. Voor mij is iedere bezoeker speciaal, elk van jullie heeft een verhaal. Jammer genoeg is het tijdens de chat vaak te druk, waardoor er van mijn kant en vooral van jullie kant veel vragen onbeantwoord blijven. Zo ook de vraag “waar ben ik mee te verleiden?”.

Elke vrouw in één

Ik grap weleens tegen mijn vrienden dat er in mij meer dan één vrouw zit. Er zitten zoveel verschillende kanten aan mij dat ik niet in een hokje te plaatsen ben. Vroeger vond ik dit vreselijk. Ik wilde graag een simpele uitleg geven over wie ik was en waar ik van hield. Dit zodat mijn omgeving eens zou kunnen zeggen “dat is écht iets voor Eva”. Gelukkig zie ik nu meer positieve kanten aan het niet passen in een hokje. Ik ben namelijk veel meer dan één soort vrouw. Ik hou van romantiek, maar niet van teveel zoetsappigheid. Ik hou van zachte strelingen, maar ook van ruigheid op zijn tijd. Ik geniet van een man die de controle neemt, maar hou er ook van als ik zelf de controle heb. Ik hou van mensen die me mijn tijd alleen kunnen geven, maar ik hou ook zo van aandacht. Het allermeest hou ik van afwisseling, dit is een must. Je kan je nu misschien wel voorstellen dat het voor een man erg lastig kan zijn om mij te verleiden.

Dit is misschien ook wel een reden dat ik vrijgezel ben. Hoe oprecht ik ook ben, er zijn veel mannen die niet geloven dat ik ze echt aantrekkelijk vind als ik met ze praat in mijn chatroom. Dit begrijp ik natuurlijk, aangezien het mijn werk is om je op je gemak te stellen en je gewild te laten voelen. Voor mij – aan de andere kant van het gesprek – is het des te frustrerender als ik wél alles meen.

Sexappeal

Gelukkig is er echt niet veel nodig om mij geintresseerd te maken in jou. Ik hoef geen dure cadeau’s, bossen rozen of sieraden. Oppervlakkigheden zijn niet mijn ding. Natuurlijk is het leuk om te zien dat een man mij wil verwennen op die manier, maar dit is niet wat ik verwacht van je. Zowel in het dagelijks leven als in mijn chat sta ik vooral open voor een man die de tijd voor me neemt. Een van de beste manieren om mij voor je te laten vallen is door mij bijzonder te laten voelen. Ik hou ervan als een man van mij houdt en naar mij verlangt. Wanneer we dan ook nog samen kunnen lachen, ben ik snel verkocht. Het uitelijk van een man is niet iets wat mij veel bezighoudt, al is aantrekkingskracht altijd nodig om het een stapje verder te kunnen nemen met elkaar. Zelfvertrouwen gaat wat mij betreft hand in hand met sexappeal, iets wat een man nét dat extra randje geeft. Heb je dit niet? Doe dan alsof! Ik weet dat het mij – en veel andere vrouwen – zal opwinden. Kun je bovenstaande uitvoeren dan weet ik zeker dat wij een heel leuke tijd gaan beleven in mijn chatroom en wie weet wel in het echt?

Wil je ook met mij webcammen? --> Natteva 
Twitter: Natteva
Instagram: Natteva_

Reacties

Reacties (0)