Jammer joh!

Tuesday 13 September | Door:

Zimra Geurts

Auw.. dat deed pijn. Zowel van het lachen als de voelbare teleurstelling. Ons Secret Circle Hotel zat weer vol! Een weekend vol spannende, pijnlijke, mooie en hilarische momenten.

Poeh, ik moet dan ook even bijkomen. We hebben afgelopen weekend weer het hele weekend gedraaid voor nieuwe afleveringen van Room 666 en wat was het top! Enorm druk maar ontzettend gezellig.

Ik mag natuurlijk nog niets verklappen maar ook hier zitten weer mooie, spannende en hilarische afleveringen tussen! hoogstwaarschijnlijk zit er vandaag een kandidaat met enorme spijt thuis, omdat zijn nieuwsgierigheid er voor zorgde dat hij zijn ideale vrouw misliep... auw.

Sorry man, was dan maar gebleven! Daarentegen zit er waarschijnlijk ook een geluksvogel thuis, nog steeds samen met zijn date waarvoor hij direct als een blok viel. Een dame die iedereen wel te gek, leuk en aantrekkelijk lijkt te vinden en een dame die vrijwel niemand wat lijkt te vinden met ontzettend hoge eisen.

Het is iedere keer weer genieten om al die verschillende persoonlijkheden voorbij te zien komen in ons Secret Circle hotel. Uiteraard zaten er ook weer een aantal dates tussen waar onze hotelgasten lichtelijk gechoqueerd van terugkwamen. Alhoewel anderen hier wellicht juist weer om staan te springen, ‘ieder zijn ding’.

Morgen ga ik overheerlijke ‘sexy cupcakes en erotische bonbons’ maken, samen met de vier gelukkige Secret Circle kijkers! Claudia komt als winnares samen met haar vriend, en twee Cindy’s, hoe toevallig! Mocht jij ook hebben meegedaan aan de winactie en behoor je niet tot de winnaars, niet getreurd. Ik neem gezellig een van onze cameramannen mee die alles zal vastleggen. Over een week zal ik deze geweldige ervaring met jullie delen via mijn vlog.

Ik ben reuze benieuwd. Ik heb namelijk best wat bak skills, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit echt iets 'erotisch' heb geboetseerd. Kom maar op met die workshop, dan ga ik vervolgens graag door met ‘oefenen’ in mijn eigen keuken...

Reacties

Reacties (0)