'Ik volgde zijn bevelen op' #11

Tuesday 06 March | Door:

Rebecca Robijn

‘Hang het jurkje daarna op in de garderobekast.’

Terwijl de muziek in volume omhoogging en de kamer verder opvulde, liep ik naar Meneer toe. Ik draaide me om en zakte door mijn knieën heen. Ik boog mijn hoofd, sloot mijn ogen en plaatste mijn wang op mijn linkerschouder. Met mijn rechterhand gaf ik aan dat ik hulp nodig had met de ritssluiting. Meneer liet me even in onzekerheid voordat hij de ritssluiting in een keer tot aan mijn billen opende. De sluiting van mijn kanten bh was zichtbaar geworden.

Ik liep weer naar mijn plaats toe, draaide me om en liet het jurkje verleidelijk naar beneden glijden. Met het jurkje over mijn arm heen liep ik naar de garderobekast toe. Ik voelde zijn blik over mijn halfnaakte lichaam schieten en ik merkte dat mijn ademhaling iets versnelde, mijn handen werden weer klam.

Ik sloot de kastdeur geruisloos en ging op mijn vertrouwde plekje staan.

‘Zet je benen een stukje uit elkaar, sletje.’

‘Plaats je handen op je rug.’

‘Schouders naar achteren!’ Zijn stem klonk met elke zin zwaarder.

Een voor een volgde ik zijn bevelen op. Een zenuwachtig bekeken gevoel maakte zich meester van me. Wat maakte hij het me moeilijk. Ik moest zo lang stil staan, geen oogcontact, geen geruststelling, hij testte mijn geduld. Waarom deed hij niks?

Meneer, alstublieft, doe iets! schreeuwde ik in mezelf tegen hem. Mijn lichaam begon te reageren op de spanning die hij subtiel opbouwde, de wijze waarop hij me bekeek, hoe hij overduidelijk bepaalde wat er wel en niet zou gaan gebeuren. En mijn lichaam reageerde heftig; oppervlakkige ademhaling, tintelingen, priemende tepels, vochtigheid tussen mijn benen, licht gezwollen lipjes.

Minuten later stond hij op en ging recht voor me staan. Zijn energie overviel me. Ik kon hem niet weerstaan en ik liet me meeslepen in zijn grenzeloze bubbel vol passievolle energie.

‘Hoe voel je je nu, sletje?’

Wil je het vervolg weten? Lees dinsdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)