Ik trok mijn trenchcoat uit...

Tuesday 26 September | Door:

Marith Iedema

Secret Circle vroeg lezers en kijkers hun seksuele fantasieën te delen. Wij maken wekelijks een selectie van de meest spraakmakendste dagdromen van vrouwen. Elke week publiceren we er één op onze site, in de hoop nóg meer mensen over de streep te trekken hun fantasie te delen en het stigma rondom seksuele fantasieën weg te nemen. Vandaag delen we de fantasie van Rosa. Ze treft altijd de bezette mannen en heeft dan ook wraakzuchtige fantasieën. Hierin laat ze de andere vrouw graag de pijn voelen die zij dagelijks voelt...

Rosa (29)

‘Ik heb drie relaties gehad. Of relaties, zo zag ík ze. Als ik eerlijk ben tegenover mezelf weet ik dat het geen echte liefdesverhoudingen waren, dat ik gebruik werd voor de seks. Mijn ‘exen’ waren altijd bezet. De eerste twee hadden vriendinnen waarmee ze samenwoonden. De laatste, de man waarvan ik hou, had een gezin met drie kinderen. Lange tijd hoopte ik dat hij zijn familie zou verlaten voor mij. Natuurlijk deed hij dit niet. Recent verbrak hij juist ónze relatie. Wat een cliché hè? Ik kan het maar moeilijk verkroppen dat ik moet leven zonder hem. Hij is altijd in mijn gedachten. Op de fiets naar mijn werk, tijdens het avondeten en als ik ’s avonds in bed masturbeer. Ik stelde me lang voor dat zijn sterkte lichaam boven op het mijne lag, hoe zijn handen door mijn haren streelden, hoe hij in mijn borsten kneep. Ik bel hem geregeld, opnemen doet hij nooit. Wat me naast verlangend woedend maakt. Is dat hoe je met iemand omgaat waarmee je maandenlang het bed en talloze innige momenten hebt gedeeld? Mijn woede maakt dat mijn fantasieën veranderen.

Ik stel me voor dat ik bij hem en zijn gezin aanbel. Zijn vrouw doet open en ik duw haar met veel geweld naar binnen. Mijn fantasie haalt het slechtste in mij naar boven. Uiteraard zal ik dit nooit in het echt durven…

In mijn tas zitten handboeien en een hondenriem. Ik doe de handboeien om haar handen, de riem om haar hals en sleep haar over de grond. Ze smeekt me haar te laten gaan, maar ik ben onverbiddelijk. Op dat moment komt mijn ex binnen. Ik trek mijn trenchcoat uit, daaronder draag ik slechts de lingerie die hij zo geil vindt. ‘Doe je broek uit,’ snauw ik hem toe. En onder het toeziend oog van zijn jammerende vrouw begin ik hem te pijpen. Zijn vrouw smeekt hem haar te helpen maar hij negeert haar. Hij kan zijn ogen niet van mijn lichaam afhouden. Ik zeg tegen zijn vrouw dat ze haar kop moet houden. Mijn ex grijpt mijn heupen vast en neemt me van achter. Ik kreun en kijk naar het gezicht van zijn vrouw. In haar ogen lees ik pijn, de pijn die ík in dagelijks voel. Tijdens deze fantasie kom ik soms wel drie keer klaar.’

Denk je nu nog dat jouw fantasie vreemd is? Nee hé? Deel dus ook die van jou (anoniem als je wil)! Want voor fantasieën hoef je je nooit te schamen.

Een bijzondere (soms zelfs bizarre) fantasie zegt iets over hoe creatief je bent en niks over wat je in het écht wil (niet per se althans).

Reacties

Reacties (0)