Ik hou van nattigheid #10

Wednesday 05 July | Door:

Rebecca Robijn

Ik werkte snel mijn make-up bij en deed mijn haar weer netjes in een staart. Met een nat washandje waste ik mijn borsten en bovenbenen schoon. Met tissues streek ik voorzichtig langs mijn gevoelige lipjes om de nattigheid weg te halen.

Gehaast liep ik naar beneden toe en ging voor hem staan. Ik voelde zijn blik over mijn naakte lichaam gaan. Op zijn verzoek plaatste ik mijn benen een stukje uit elkaar en ik voelde weer een zwerm van tintelingen in mijn onderbuik.

Terwijl hij opstond, aaide hij met zijn handen zacht langs mijn benen. Een zichtbare rilling schoot door mijn lichaam heen.

De tegenstelling kon niet groter zijn; van beestachtig neuken waarmee hij elke vezel in mijn lichaam beroerde tot een zachte, bijna liefdevolle aai. Hij stond recht voor me en keek me begeerlijk aan. Zijn handen pakten heel zacht de zijkanten van mijn gezicht vast en teder gaf hij me een zoen. En nog een, en nog een. Ik verdronk in zijn tederheid en zou nu, bijna, alles voor hem doen. Hij raakte me.

Onverwachts pakte hij de riem vast en trok me mee naar de grote, massieve tafel achter in de kamer. Hij plaatste me met mijn billen tegen de tafelrand aan en liep naar zijn rugzak toe. Hij kwam terug met een donkere sjaal waarmee hij me blinddoekte. Zwart, donker, overgeleverd.

‘Ga op tafel liggen, op je rug.’ Zijn stem weer donker.

Ik klom, zo charmant mogelijk, op tafel en probeerde verleidelijk te gaan liggen.

‘Benen uit elkaar.’

‘Voeten op de hoeken van de tafel.’

‘Billen omhoog.’

De bevelen volgden elkaar snel op. Ik voelde hoe hij een kussen onder mijn billen schoof. Met soepel touw werden mijn enkels aan de tafelpoten vast gemaakt. Ik stribbelde tegen toen ik merkte dat hij ook mijn knieën vastmaakte waardoor ik mijn benen met geen mogelijkheid meer kon sluiten. Een paar harde tikken op de binnenkant van mijn bovenbenen volgden.

‘Stil liggen, Rebecca!’

En hij trok het touw om mijn knieën nog strakker aan. Mijn armen maakte hij vast aan de andere tafelpoten.

‘Je kut ziet er droog uit, je had ervan af moeten blijven!’

Hij klonk geërgerd.

‘Sorry, ik…’ mompelde ik.

‘Sttt, ik hou van nattigheid.’


Wil je het vervolg weten? Lees maandag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)