Hij neukt me uren...

Tuesday 29 August | Door:

Marith Iedema

Secret Circle vroeg lezers en kijkers hun seksuele fantasieën te delen. Wij maken wekelijks een selectie van de meest spraakmakendste dagdromen van vrouwen. Elke week publiceren we er één op onze site, in de hoop nóg meer mensen over de streep te trekken hun fantasie te delen en het stigma rondom seksuele fantasieën weg te nemen. Vandaag delen we de fantasie van Sara. Ze is jarenlang gepest door Angelo. Hoe verdrietig deze periode ook was, de gedachte aan hem maakt heftige seksuele gevoelens in haar los... 

Sara (24)

'Mijn hele jeugd ben ik gepest. Vooral door een jongen die Angelo heet. Hij was groot, sterk, gemeen en belachelijk knap. Alle meisjes waren verliefd op hem. Ook ik had gevoelens voor Angelo, ondank dat hij mijn leven moeilijk maakte. Na school wachtte hij me vaak op, hij wist precies welke kant ik op moest. Hij hield ervan me te vernederen; spuugde op me, sloeg me. Soms greep me bij mijn keel, duwde me tegen een muur en betastte mijn lichaam. Ik was doodsbang, maar moet erkennen dat ik toch ook een vaag gevoel van opwinding ervoer als hij over mijn billen en vagina wreef. Hij deed dit alleen als er niemand anders bij was. Ik wilde dat hij stopte, maar als hij dit uiteindelijk deed was ik altijd ook een beetje teleurgesteld. ‘Jij gaat precies doen wat ik wil dat je doet slet,’ zei hij op dit soort momenten. Ik huilde, smeekte hem me los te laten. Maar ’s avonds in bed voelde ik nóg de tinteling in mijn onderbuik als ik dacht aan hoe hij mijn vagina aanraakte.

Misschien dat de fantasieën over onderdanigheid toen zijn begonnen, zo rond mijn twaalfde. In de tweede klas van de middelbare school verhuisden mijn ouders naar een andere stad. Vanaf dat moment stopte het pesten. Maar Angelo en zijn grijpgrage handen bleven door mijn hoofd spoken. Ik stel me nog dagelijks voor dat ik hem tegen kom op straat. Ik ren weg in mijn fantasie, maar hij krijgt me te pakken. "Zo hier ben je eindelijk, ik heb je al die tijd gezocht", fluistert hij dreigend in mijn oor. Hij tilt me op alsof ik niets weeg en draagt me naar zijn auto. Daar smijt hij me op de achterbank. We stoppen bij zijn huis en hij sleept me aan mijn haren naar de slaapkamer waar hij me vastbindt aan het bed dat daar staat. Hij kleedt zich uit en zegt: "Jij bent vanaf nu mijn seksslaaf en ik ga je helemaal kapot neuken, elke dag". Ik stribbel tegen maar kan geen kant op. Angelo grijpt mijn gezicht vast en geeft me een klap. "Bek houden". Hij neukt me uren achter elkaar. Soms denk ik weleens dat er iets mis is met me. Misschien heb ik last van een vorm van het Stockholmsyndroom, ofzo. Feit is dat ik tijdens ‘echte seks’ lang niet zo geil word als tijdens deze fantasie.’

Denk je nu nog dat jouw fantasie vreemd is? Nee hé? Deel dus ook die van jou (anoniem als je wil)! Want voor fantasieën hoef je je nooit te schamen.

Een bijzondere (soms zelfs bizarre) fantasie zegt iets over hoe creatief je bent en niks over wat je in het écht wil (niet per se althans).

Reacties

Reacties (0)