Hij beet hard #13

Monday 17 July | Door:

Rebecca Robijn

Mijn stem was alle controle verloren en ik begon hevig te schokken toen ik zijn tanden aan de binnenkant van mijn dij voelde. Hij beet. Hij beet hard. Zijn kaken bewogen en ik voelde hoe hij de binnenkant van mijn huid beschadigden. Mijn lichaam spande zich verder aan, de hevige pijn bouwde verder op, mijn dij tintelde scherp.

‘Stop, au, alsjeblieft, laat los, au-au.’

Tranen welden op achter de blinddoek. Mijn lichaam verstijfde langzaam en dat voelde hij. Hij liet los en streek met zijn hand over de bitemark.

‘Geile mark, Rebecca! Deze blijf je nog even zien!’ Een sarcastische lach domineerde zijn stem.

Ik hoorde hoe hij het voorwerp weer oppakte en mijn angst werd waarheid. Weer voelde ik het voorwerp neerkomen op mijn clitje en lipjes. Slag na slag.

Mijn clitje werd gevoelig gevoelloos en ik smeekte hem op te houden. Nog een slag. Mijn lipjes zwollen verder op. En ineens hield hij op met slaan. Hij duwde zijn lippen tegen mijn oor aan ‘ga je genieten van mijn zaad, slet?’

Ik kreeg spijt van mijn volhardendheid maar kon niet anders.

‘Sorry…’ Meer kreeg ik niet over mijn lippen.

Hij liep traag naar de andere kant van de tafel toe.

‘Het ziet er rood en gezwollen uit tussen je benen, Rebecca!’

En op het moment dat hij mijn clitje tussen zijn duim en wijsvinger pakte, schoten er honderdduizend pijnprikkels door mijn lichaam heen. Ik probeerde de pijn weg te zuchten. Zinloos trok ik aan de touwen. De blosjes op mijn wangen veranderden in dieprood. De combinatie van pijn en opwinding was meeslepend. Hij liet los en begon weer doelgericht met het voorwerp op mijn vuurrode delen te slaan.

‘Smeken, slet!’ Hij verhief zijn stem.

‘Smeek om mijn zaad.’

‘Alsjeblieft, ophouden met slaan, ik doe alles… maar stop met slaan!’

‘Smeken, Rebecca!’ Vleugjes donker en uitdaging klonken in zijn stem.

Ik was op, ik kon niet meer, ik verloor de controle over mijn lichaam, ik trilde, ik beefde, ik huilde, mijn hoofd tolde, mijn oren suisden. Elke vezel in mijn lichaam beleefde deze gruwelijke, fantastische, verrukkelijke, ellendige pijn. En ik kon niks anders zeggen dan ‘Alsjeblieft, mag ik genieten van jouw zaad.’


Wil je het vervolg weten? Lees woensdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)