''Het is verboden om in werkkleding te flirten..'' #4

Wednesday 22 May | Door:

Priscilla van Wijnigem

Het was zondagavond. Louise zat aan de bar met vrienden. Ze had een lang weekend achter de rug waarin ze meerdere shifts had moeten draaien in de kroeg. Ze was dan ook ontzettend blij dat ze onder het genot van een wijntje en muziek kon genieten van de laatste vrije uurtjes van haar weekend. Ze lachte met haar collega’s om alle idiote dingen die ze onder werktijd hadden meegemaakt het afgelopen weekend. De dag ervoor was het koningsdag, en zoals ieder jaar waren er een hoop glazen gesneuveld en smerige dingen gebeurt op de wc. Niet alleen de gasten in het café hadden erop los getongd, ook het barpersoneel had een wild weekend beleefd. Alle verse roddels werden uitgewisseld en al snel was het de beurt aan Louise om te vertellen wat ze allemaal had uitgespookt. Blozend deelde ze met de groep hoe ze de dag ervoor aan het einde van haar shift in korte tijd gigantisch veel shots achterover had geslagen, waarna ze de eerste beste jongen die ze zag zitten van een kruk af had gesleurd en stevig had gezoend. Ze wist nog maar vrij weinig over zijn uiterlijk en zijn naam had ze sowieso nooit gevraagd. Terwijl de groep lachte en verder ging met de roddelsessie, dwaalden haar gedachtes af naar die avond.

    Hoewel Louise haar hersenen grotendeels had uitgeschakeld met behulp van drank, kon ze zich nog enkele details herinneren. Het eerste wat ze opviel aan hem waren zijn ogen. Hij had hele vriendelijke, lichtblauwe ogen. Het waren van die ogen die je echt diep kon aankijken. Ze werd dan ook al warm toen ze zijn blik ving, en nu ze aan het moment terugdacht keerde diezelfde warmte terug in haar lichaam. Nadat ze naar elkaar hadden geglimlacht legde ze haar armen in zijn nek. Hij naderde haar gezicht en ze sloot haar ogen. Zijn zachte lippen raakten haar mond en gaven haar een lange kus. Langzaam opende ze haar mond en liet ze haar tong naar binnen glijden terwijl ze hem nog steviger vastpakte. Hij legde zijn handen op haar billen en greep ze stevig vast terwijl hij haar tegen hem aanduwde. Toen tikte haar baas op haar schouder, waarna ze in het magazijn op haar flikker kreeg. Louise had het kunnen verwachten, ze had immers haar werkkleding nog aan en het is nou eenmaal verboden om in werkkleding te flirten, laat staan te zoenen.

    “Nog een wijntje?” vroeg haar collega en beste vriendin Eva plots, waardoor Louise uit haar droom werd weggehaald. “Ja lekker!” antwoordde ze. De collega die die avond dienstdeed als barman schonk haar glas tot de rand vol. “Maar je weet dus echt niet meer wie het was?” vroeg Eva nieuwsgierig.

“Nee, ik heb echt geen idee. Volgens mij had ik hem ook nog nooit gezien.”

“Weet je nog wat hij aanhad? Had hij licht of donker haar?”

“Ik weet helemaal niks meer.. Althans.”

Ineens herinnerde Louise zich dat hij een bril droeg. Dat zorgde ervoor dat er een paar potentiële mannen konden worden aangewezen. Maar bij ieder facebook-profiel dat Eva haar liet zien, schudde Louise haar hoofd. Ze zuchtte. Hoewel ze zich nog maar weinig kon herinneren van de jongen zelf, genoot ze van de gedachte van zijn bestaan en hun zoen.

Haar fotografisch geheugen liet haar in de steek, maar de herinneringen aan de gevoelens die door haar heen gingen waren goed in haar geheugen blijven zitten. Terwijl ze nog wat wijntjes dronk met haar collega’s, voelde ze hoe ze bij iedere slok alcohol net iets meer verlangde naar de aanraking van die ontzettend knappe jongen, met die mooie blauwe ogen.

    Tegen half 12 zat Louise met alleen nog maar Eva aan de bar. Terwijl ze een gesprek voerden, werd Louise afgeleid door het geluid van de deur die voorzichtig opende. Ze draaide zich om om te kijken wie er binnen kwam en herkende hem meteen. Zijn lichtblauwe ogen leken net een stille zee achter de glazen van zijn bril. Hij ging aan de overkant van de bar zitten met een meisje. Louise vroeg zich af of hij haar niet meer herkende of negeerde. Ze keek jaloers toe terwijl hij plaatsnam met het knappe meisje. Ze vroeg zich direct af of het zijn vriendin was, en als dat zo was, zou ze dan wel weten wat hij had uitgespookt?

Eva had in de gaten dat Louise was afgeleid door de jongen die binnen was gekomen. Wat Louise niet wist, was dat Eva hem kende. “Bryan!” riep Eva hem toe. Hij stond op en liep op de meiden af. Louise voelde dat ze knalrood werd. Bryan begroette Eva en stelde zich aan Louise voor. Toen hij haar een hand gaf en aankeek, was het even stil. Louise zag aan hem dat hij haar herkende. Bryan wenkte het meisje waarmee haar binnen was gekomen. “Dit is mijn zus, Rianne” zei hij. Louise slaakte een zucht van opluchting. Het was dus niet zijn vriendin.

Het viertal raakte met elkaar in gesprek. Ze hadden het over Koningsdag en wat het voor klote weer was geweest. Af en toe maakten Louise en Bryan oogcontact, waarbij de spanning tussen de twee duidelijk voelbaar was. Ook Eva en Rianne hadden het door. Eva stelde Rianne voor om een potje te schaken aan een tafel verderop in het café om de twee wat ruimte te geven. Toen de twee samen vertrokken waren, vroeg Bryan direct datgene waar Louise al die tijd aan had zitten denken.

“Hebben wij zaterdag gezoend?”

“Ja.”

“Oh.”

Na een korte ongemakkelijke stilte begonnen de twee keihard te lachen. Bryan glimlachte. “Ik heb nog over je gedroomd daarna.”

“Heb ik zoveel indruk op je gemaakt?”

“Blijkbaar wel ja.”

Louise speelde wat met haar haar. Ze kon niet geloven dat die jongen, naar we ze sinds die zoen zo had verlangd, ineens weer voor haar zat. Hij pakte haar hand. Ze keek verrast op. De twee maakten lang oogcontact. Binnen enkele secondes werd Louise weer volledig opgeslokt in zijn diepblauwe ogen. Al snel bewoog ze haar hoofd weer richting zijn gezicht. Hij kantelde zijn hoofd en kuste haar. Ze opende haar lippen en liet haar tong in zijn mond naar binnen glijden. Ze legde haar armen om zijn nek en hij pakte haar middel vast. Al snel had ze hetzelfde explosieve gevoel in haar maag. De passievolle zoen vulde haar buik met vlinders. Ze stond op van de barkruk en ging tussen zijn benen staan. Hij pakte haar billen wederom stevig vast en duwde haar tegen z’n middel. Ze voelde zijn stijve groeien in zijn broek. Terwijl ze nog altijd hevig zoenden gingen Bryan’s handen op ontdekkingsreis over haar lichaam. Hij kneep hard in haar borsten.

    Plots stopte hij. Ze keken elkaar. Haast tegelijkertijd zeiden ze: “Dit is geen goede plek”. Louise kende de bar maar al te goed en wist precies waar ze ongezien verder konden genieten van elkaar. Ze pakte Bryan’s hand en samen glipten ze ongezien achter de barman langs, die onwetend glazen stond te spoelen. Louise trok Bryan het magazijn in, waar ze stijf van de adrenaline het voorspel oppakten waar ze gebleven waren. Ze verplaatsten zich al zoenend naar een muur tussen twee stellingkasten die vol stonden met kratten bier. Bryan kuste Louise langzaam van haar nek tot haar middel. Hij trok haar broek zachtjes naar beneden. Hij gaf zachte kusjes op de voorkant van haar vagina en begon zachtjes haar klit te likken terwijl hij zijn handen over haar buik liet glijden. Louise kreunde zacht, om te voorkomen dat iemand in het café hen zou horen. Toen Bryan weer omhoogkwam, schopte ze haar broek helemaal uit. Ze knoopte zijn broek los en liet hem een stukje zakken. Ze trok haar been een stukje op zodat ze zijn stijve door haar onderbroek tegen haar kletsnatte vagina kon voelen. Hij bereed haar tegen de muur. Ze begon steeds dieper te kreunen van genot. Al snel stond de penis van Bryan als een paal overeind. Louise wreef erover door zijn onderbroek. Ze liet hem over het randje van zijn broek naar buiten.

    In één soepele beweging tilde Bryan Louise op. Hij liet haar rustig op zijn stijve lul zakken. Terwijl hij voorzichtig naar binnen gleed, slaakte Louise een zachte, diepe kreun van genot. Bryan beet op zijn lip terwijl hij overduidelijk intens genoot van de eerste, diepe penetratie. Langzaam liet hij zijn penis in en uit haar gleden terwijl ze elkaar diep in de ogen aankeken. Bryan kuste Louise in haar nek terwijl hij haar steeds sneller begon te neuken. Louise trok haar been op waarna ze hem nog dieper in zich voelde glijden. Met lange diepe stoten beukte Bryan zich in Louise. Plots liet hij haar zakken. Toen ze op de grond stond draaide hij haar om. Ze liet haar bovenlijf rusten op een lege plank in de stellingkast. Hij duwde zijn lul bij haar naar binnen en begon haar keihard vanachter te nemen. De glazen in de kast rammelden bij iedere stoot.

    Bryan voelde zijn orgasme opkomen en begon sneller te stoten. Met een luide kruin en diepe, harde haal liet hij zijn zaad in haar lopen. Louise hijgde terwijl ze zijn warme lading haar voelde vullen. Hij trok zich terug en trok zijn onderbroek weer omhoog. Louise stond op en trok haar shirt recht. Ze lachten preuts naar elkaar. Ze liepen ongezien terug het café in en namen weer plaats aan de bar. Louise voelde Bryan’s zaad langs haar been lopen. Eva en Rianne waren klaar met schaken en kwamen weer bij ze zitten, niet wetende wat de twee hadden lopen uitspoken.

Reacties

Reacties (0)