Heftig kloppende clitoris

Tuesday 05 September | Door:

Marith Iedema

Secret Circle vroeg lezers en kijkers hun seksuele fantasieën te delen. Wij maken wekelijks een selectie van de meest spraakmakendste dagdromen van vrouwen. Elke week publiceren we er één op onze site, in de hoop nóg meer mensen over de streep te trekken hun fantasie te delen en het stigma rondom seksuele fantasieën weg te nemen. Vandaag delen we de fantasie van Fenna. Ze heeft vroeger haar eerste orgasme beleefd tijdens het paardrijden, toen het zadel haar clitoris stimuleerde. Aan dit moment denkt ze nog regelmatig terug...

Fenna (21)

‘Ik heb deze fantasie nog nooit met iemand gedeeld, omdat hij nogal vreemd is. Mensen zullen me gestoord noemen, dus ik kijk wel uit! Ik praat altijd heel openlijk over seks met mijn vriendinnen, maar wat ik nu ga vertellen durf ik met hen écht niet te delen. Zelf snap ik mijn fantasie ook niet helemaal. Het enige dat ik weet is dat ik hem al jaren heb.

Ik was vroeger een typisch paardenmeisje. Zo’n kind dat nergens anders aan kon denken. Ik lééfde voor paarden. Pas rond mijn elfde mocht ik van mijn ouders op les. Een geluksmoment. Eén van de eerste keren dat ik reed voelde mijn vagina tintelen. Nu weet ik dat mijn clitoris werd gestimuleerd door het zadel. Destijds dacht ik dat dit puur te maken had met paardrijden, dat dit erbij hoorde (een erg prettige bijkomstigheid). Net toen dat gebeurde keek ik om me heen en zag een jonge hengst pissen. Gebiologeerd staarde ik naar de gigantische penis, waardoor mijn kruis nog heftiger begon te kloppen. Waarschijnlijk was dit mijn allereerste orgasme, maar zeker weten doe ik dit niet. Sindsdien denk ik tijdens het masturberen geregeld terug aan dit moment.

Een tijd geleden heb ik op internet zelfs naar plaatjes gezocht van hele grote piemels. Wéér voelde ik die tinteling in mijn onderbuik. Ik denk niet dat de opwinding die ik ervaar met het paard zelf te maken heeft. Maar simpelweg dat enorme penissen me fascineren. Dat zou kunnen. Soms fantaseer ik er namelijk weleens over dat ik twee kolossale piemels aftrek. In mijn gedachten zweven ze, er zit eigenlijk niemand aan vast. Gelukkig ook geen paarden! Dit stelt me enigszins gerust. Deze ‘kolossale piemelfantasie’ is niet slechts een fase, toch dringt de gedachten aan die statige hengst zich soms weer op. Waar het allemaal begonnen is. En ja hoor, dan voel ik wéér die inmiddels bekende kriebels.'

Denk je nu nog dat jouw fantasie vreemd is? Nee hé? Deel dus ook die van jou (anoniem als je wil)! Want voor fantasieën hoef je je nooit te schamen.

Een bijzondere (soms zelfs bizarre) fantasie zegt iets over hoe creatief je bent en niks over wat je in het écht wil (niet per se althans).

Reacties

Reacties (1)