Hartverwarmende tijden

Tuesday 11 October | Door:

Zimra Geurts

Dalende temperaturen, koudere maanden maar met Secret Circle houd je de boel lekker warm! Hot Summer brengt je terug in zomerse sferen. Dat smaakt naar meer…

Door het hele land heen dalen de temperaturen en je voelt duidelijk dat de koudere maanden in aantocht zijn. Maar geen zorgen, want Secret Circle houdt de boel lekker warm! Met wekelijks een gloednieuwe aflevering van Hot Summer waan je je met onze geweldig leuke en sexy cast weer even in zomerse sferen. Wat vonden jullie van de eerste aflevering? Smaakt naar meer hè...! Dat is fijn, want er komen nog veel meer hete ‘Hot Summer’ nazomerdagen aan.

Ook heb ik een leuk hartverwarmend nieuwtje voor de ladies in deze koude tijden. Over niet al te lange tijd maken jullie kans op een date met een hele sexy vrijgezelle en knappe man. Hij is zich momenteel nog fysiek en mentaal aan het voorbereiden op al dat vrouwelijk schoon, hij wil natuurlijk wel maximaal voor de dag komen… Het is voor jullie een bekende, maar wie dit precies is? Dat houd ik nog even geheim!

Morgen ga ik op pad om een gigantisch mooie villa te gaan bezichtigen waar wij iets spannends zullen gaan draaien in kerstige sferen. Voor ditzelfde project moet ik er ook aan gaan geloven en ga ik volledig buiten mijn comfortzone treden. Hart voor de zaak en alles voor Secret Circle! Meer kan ik jullie hierover helaas nog niet vertellen, maar we pakken groots uit met dit feestelijk project.

Houd vooral onze social Media de komende tijd even extra goed in de gaten voor sneak posts en updates omtrent al onze warme winterplannen.

Tot volgende week!

Liefs, Zimra

   

Reacties

Reacties (0)