Hallo 2017!

Monday 02 January | Door:

Zimra Geurts

2017 is hier! Namens Secret Circle willen wij jullie allemaal nog een heel fijn, sexy en ruimdenkend nieuwjaar wensen. We hopen dat jullie goed en gezellig het nieuwe jaar in zijn gegaan! :)

Voor Secret Circle wordt 2017 een spannend en naar verwachting ook een top jaar. We bestaan natuurlijk nog maar net vier maandjes maar hebben nu al een grote groep aan enthousiaste en trouwe kijkers en volgers. Alleen maar liefde voor jullie allen!

Dit jaar hebben wij weer te gekke en vooral ook spannende nieuwe formats voor jullie klaar liggen waarmee wij aan de slag gaan. Ook introduceren wij dit jaar iets nieuws en dat zullen onze 'webseries' zijn. Wij maken natuurlijk allerlei verschillende leuke en sexy tv formats voor op zender, zoals Hot Summer & Room666. Maar dit jaar gaan wij ons ook bezig houden met 'webseries' voor hier online bij ons op de website & op YouTube. Dit zal een variatie aan kortere afleveringen, van rond de 10 minuten gaan worden, van leuke formats gemaakt door al onze gezichten. Iedere gezicht vertegenwoordigd bij ons natuurlijk een eigen genre, zoals Emmanuel, onze eigen knappe personal trainer en alle webseries zullen binnen deze genres vallen. Voor ieder wat wils dus ;)

Houd de website en onze social Media dus goed in de gaten, want wij gaan binnenkort van start met deze leuke webseries. En deze afleveringen zullen ook nog extra op zender gedraaid worden dus mocht je je televisie echt niet willen verlaten dan zullen deze series ook gewoon op je buis te bekijken zijn.

Maar ook voor op zender komen wij dit jaar dus weer met leuke, nieuwe en frisse formats! Ik mag al verklappen dat we ons best gaan doen voor een nieuw seizoen van Hot Summer met een verrassende, nieuwe twist en cast. En over de splinternieuwe formats horen jullie heel binnenkort meer, dus blijf vooral in de buurt en dan hopen wij jullie in ieder geval namens Secret Circle een heel mooi 2017 te kunnen bieden :)

Reacties

Reacties (0)