Gewoon glazuur!

Tuesday 20 September | Door:

Zimra Geurts

Echt waar jongens, het was gewoon glazuur! Deze legendarische klodder heeft nooit gedacht dat hij viral zou gaan. De dirty insta-mind greep dan ook direct in.

Afgelopen week heb ik onwijs veel lol gehad met de winnaars van de Secret Circle ‘Erotische cupcake & bonbon workshop’, aan het Grachten Atelier in Utrecht! Dit om te vieren dat wij nu 2,5 week live zijn. En ik moet eerlijk bekennen dat dit absoluut een van de léukste workshops is die ik ooit heb gevolgd. Een mix van lekker gek doen, lol en tegelijkertijd het leren maken van overheerlijke sexy lekkernijen.

Vanzelfsprekend is er aardig wat ‘aangekloot’. Plezier maken met kleurrijke etenswaren om je heen waar goed mee gekliederd kan worden, bracht het kind in ons naar boven! Zo kwam ook deze legendarische klodder glazuur op mijn gezicht terecht… Dumpert wist deze foto razendsnel te signaleren. Daarentegen heeft Instagram mij voor deze onschuldige klodder gewaarschuwd en hem inmiddels verwijderd van mijn digitale #fotoforum. Ik definieer ‘een substantie die vooral als versiering voor gebak wordt gebruikt’, dit dus. Ik weet niet welke dirty mind er achter hun controle post zit, maar bij deze nodig ik hem/haar graag uit voor een bijrol in Room 666!

Vanaf donderdag is de totale vlog te zien op mijn Youtube kanaal: Zimra Secret Circle. Als het goed is ben jij natuurlijk al trouw volger van mijn kanaal, dus krijg je vanzelf een melding;-). De beelden zijn hilarisch! Er zitten een hoop mislukte creaties bij waar ik nog steeds de slappe lach van krijg. De poedelprijs kon dan ook niet ontbreken, iets met foute shotjes…

Daarnaast is er ook iemand met een award terug naar huis gegaan! Over twee dagen zullen jullie volledig mee kunnen genieten in mijn vlog. De bonbons hadden een erotisch opwekkende vulling, door erotische kruiden die hierin waren verwerkt. Ik ben in ieder geval in goede sferen thuis geëindigd met mijn vriend, na het eten van mijn overheerlijke zelfgemaakte erotische bonbons...

Reacties

Reacties (0)