Genadeloze work-out

Wednesday 28 September | Door:

Zimra Geurts

‘Work work work work work...’, en dan heb ik het over een meedogenloze high-intensity workout met Emmanuel. Met super spannende tijden in het vooruitzicht wil ik weer volledig in shape zijn. Om deze missie te kunnen volbrengen heb ik onze expert Emmanuel ingeschakeld.

Ook hebben we een aantal geweldige duo-oefeningen gedaan die je thuis zelf met je partner kunt uitvoeren! Het filmpje volgt morgen en ik waarschuw je nu alvast: het is een hilarische vlog mede aangezien mijn conditie echt ontzettend pauper is! Ik heb kunnen concluderen dat krachttraining en twerken toch meer mijn ding is.

Wat zijn deze spannende tijden nou precies waarvoor ik weer helemaal strak en slank wil zijn? Hier mag ik nog niet teveel over verklappen, alleen dat we begin volgend jaar starten met het draaien van een heel bijzonder nieuw format. Met name spannend, sexy en stijlvol…

Top, want deze pressure motiveert mij natuurlijk enorm om weer even flink aan de slag te gaan! De zomer was namelijk weer hartstikke gezellig, met een cocktailtje hier, een kaasplankje daar en natuurlijk niet te vergeten genoeg overheerlijke barbecues. Gelukkig hebben wij nu onze eigen personal trainer Emmanuel. Alhoewel ik hem af en toe haat, waardeer ik hem ook enorm zodra ik resultaat begin te zien haha.

En voor de ladies, sommigen van jullie hebben het wellicht al voorbij zien komen. Er valt deze week weer iets leuks te winnen! Namelijk een erotische homeparty... Samen met acht vriendinnen word je door een hostess rondgeleid in de wereld van erotiek aan de hand van (praktische) informatie, interactieve spellen en smaakvolle speeltjes. Ik ben daar samen met mijn trouwe cameraman uiteraard ook weer gezellig bij om het vast te leggen!

Wil jij hier kans op maken? Laat dit dan weten op onze Facebookpagina (@secretcirclenl) en wie weet win jij deze onwijs gezellige avond wel!

Liefs, Zimra

Reacties

Reacties (0)