‘Geile slet, weer zo nat' #11

Monday 10 July | Door:

Rebecca Robijn

Hij liet me in een positie liggen waarbij ik niets kon verbergen. Vernedering lag als een ongemakkelijk deken over mijn lichaam heen. Peter had onbeperkt uitzicht op mijn private parts. Volledig machteloos lag ik op tafel. Hij had mijn bewegingsruimte van me afgenomen. De onvoorspelbaarheid van de situatie verhoogde mijn hartslag. Mijn oren gespitst om me schrap te kunnen zetten voor wat ging komen. Maar het was muisstil.

Minuten later, toen mijn aandacht begon te verslappen, bevoelde hij mijn ingang met zijn vingers en zette kracht. Ik kreunde terwijl hij een aantal vingers tot aan zijn handpalm bij me naar binnen duwde.

Mijn kutje was week geworden van opwinding. De opwinding van gedwongen naakt zijn. De opwinding van de verwachting dat hij naar mijn vrouwelijkheid had gekeken. Misschien had hij zichzelf aangeraakt terwijl hij mijn lichaam bestudeerde. Ik liet de vingers toe en ontspande me. Hij duwde een extra vinger naar binnen toe en masseerde mijn kutje stevig zodat ze gedwee mee veerde op zijn krachtige aanrakingen.

‘Geile slet, weer zo nat.’ Zijn stem klonk niet langer geërgerd.

Hij trok zijn vingers uit me en streek langs mijn lippen. Mijn mond opende zich en mijn tong likte zijn natte vingers schoon.

‘En nu pijpen, Rebecca.’

Ik voelde zijn halfzachte pik ongeduldig tegen mijn lippen duwen. Gretig zoog ik hem diep in mijn mond. In luttele seconden vulde zijn verrukkelijke pik me op. Hij pakte mijn hoofd stevig beet en neukte mijn openstaande mond.

‘Je gaat smullen van mijn zaad, slet!’ De opwinding was duidelijk hoorbaar.

‘Smullen van elke druppel die ik in je mondje ga spuiten!’


Wil je het vervolg weten? Lees woensdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)