"Gegijzeld door zenuwen" #4

Tuesday 30 January | Door:

Rebecca Robijn

Donderdag, 1 augustus, 10.02 uur

Onderwerp: Ontmoeting 3 augustus

Lieve Rebecca,

Zaterdag, 3 augustus verwacht ik je stipt om 18.30 uur in de Hotelbar van het Grand Hotel Karel V in Utrecht. Je kunt bij het hotel parkeren.

Kledingvoorschriften: Jurk: stijlvol, zwart, 10 cm boven de knie. Kousen: zwarte stay-up’s. Pumps: zwart, leer, 10-12 cm hakje. Lingerie: bh en string, zwart, sensueel, kant.

Uiterlijk: je haar opgestoken, naturel make-up, nagels gelakt in een nude kleur, geen parfum.

Overige: het spreekt voor zich dat je je volledig scheert.

In de bar spreek je mij aan met Rick en als we samen zijn spreek je me aan met Meneer. Wees hier consequent in!

Ik kijk uit naar een spannende ontmoeting.

Rick

Ik had zijn mail wel twintig keer gelezen en elke keer brak het zweet me uit. Ga ik dit echt doen? Ga ik met deze man afspreken? Gaat deze woest aantrekkelijke man mij, bij een face-to-face-klik, domineren? Veel meer van dit soort vragen spookten in de daaropvolgende dagen door mijn hoofd heen.

Mijn lichaam werd gegijzeld door zenuwen, onrust, opwinding en verlangen.

En wat was ik opgelucht toen het eindelijk zaterdagmiddag werd. Ik las zijn mail nog eens goed door en volgde al zijn aanwijzingen op.

‘Aanwijzingen’ lachte ik hardop. Ik wist natuurlijk maar al te goed dat het opdrachten waren. En ik was bang dat voor elke niet goed uitgevoerde opdracht een straf zou volgen.

De afgelopen tijd had ik weer veel gelezen over BDSM. Over Dominanten en onderdanige. Verhalen, blogs en dagboeken.

Jaren geleden had ik voorzichtig kennis gemaakt met BDSM. Door ruimtegebrek in mijn hoofd had ik mijn verlangen on-hold moeten zetten. Rick was de derde man waarmee ik een avontuur aan zou gaan. Hij paste precies in het plaatje dat ik had van een aantrekkelijke Dominante man. En nu had ik tijd en ruimte in mijn hoofd en hart om me volledig over te geven. Om te beleven!

Eenmaal klaar met de voorbereidingen liep ik de slaapkamer in en bekeek mezelf in de grote spiegel. Ik zag er best sexy uit in het nauwsluitende zwarte jurkje. Mijn gebruinde armen en decolleté glinsterden subtiel van de bodyolie. Klassieke leren pumps maakten het geheel af.

En, ooo, wat was ik zenuwachtig. Een brok in mijn keel en klamme handen. Er ontstonden zelfs bijna schattige blosjes op mijn wangen.

Op tijd vertrok ik richting Utrecht.

Wil je het vervolg weten? Lees donderdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)