Fris, ruimdenkend en sexy

Thursday 01 September | Door:

Zimra Geurts

Van sexy en spannend, tot humor, shockmomenten en ongemakkelijkheid, en álles wat hier tussen zit! Hiermee doen wij vanavond de aftrap op Secret Circle...

Leuk dat jullie terecht zijn gekomen bij de allerleukste en meest sexy nieuwe televisie zender & online platform van Nederland!:D
 De afgelopen maanden zijn wij met zijn allen onwijs druk geweest met het bedenken, creëren en opzetten van Secret Circle. Een nieuw, fris, ruimdenkend en sexy merk waarmee jij je openlijk wilt associëren. 


Er is bij ons van alles te beleven, van interessante en sexy vlogs, tot mega toffe nieuwe tv formats, smaakvolle erotische films, kijkjes achter de schermen en nog veel meer. De mogelijkheid om hierin volop te participeren moedigen wij bij Secret Circle hard aan; wij zijn voor, door en met de kijker!


De afgelopen tijd zijn wij voornamelijk mega druk geweest met de opnames voor onze vernieuwende televisie programma's. Deze zijn in eerste instantie exclusief te bekijken bij Ziggo in het basispakket op kanaal 791. Daarnaast zijn de afleveringen allemaal online terug te zien op onze website (www.secretcircle.com), Youtube en Facebook!


Deze week gaan wij direct van start met het programma Room 666, het meest ruimdenkende en sexy datingprogramma anno nu. Als hoofdkandidaat krijg jij de mogelijkheid om drie hotelkamers af te gaan, waar in elke kamer een andere 'date' op jou zit te wachten. Dit kan van alles zijn, van je grootste fantasie tot iemand die jij hier juist totaal niet hoopt aan te treffen… Ook zou bijvoorbeeld in een van de kamers jouw perfecte match kunnen zitten te wachten. Het is maar net waar jij naar opzoek bent en waar je voor openstaat!

In elke kamer krijg je een kwartier de tijd met jouw date. Vervolgens laat je mij weten of je ervoor kiest om door te gaan naar de volgende kamer of terug te gaan naar de kamer waar je vandaan komt. Kies jij voor een nieuwe verrassing? Dan mag je ook nooit meer terug naar de vorige kamer!

Eenmaal in de 3e kamer aangekomen, zal je daar de nacht door moeten brengen in ons Secret Circle hotel... Wordt dit mega awkward of beleef je hier juist de nacht van je leven? We hebben al een hoop voorbij zien komen, van sexy en spannend, tot humor, shockmomenten en ongemakkelijkheid en alles wat hier tussen zit! De mogelijkheden in het Secret Circle Hotel zijn eindeloos, en we hopen dat jullie net zo van de afleveringen zullen genieten als wij dat doen.

Spreekt deze verrassingsnacht jou aan en denk je dat je de ervaring van Room 666 wel aan durft? Meld je dan gewoon aan en wie weet zie ik jou wel gezellig terug bij een van onze volgende opnames! Volgende week kunnen jullie hier weer een nieuwe blog van mij verwachten omtrent alle ontwikkelingen voor & achter de schermen van Secret Circle. Er komt nog zo onwijs veel leuks aan, so sit back, relax, join the Secret Circle family & join the play!

Reacties

Reacties (0)