Erotiek weer bespreekbaar

Tuesday 18 October | Door:

Zimra Geurts

Erotisch model, een filmproducente van vrouwvriendelijke films met een doelgericht karakter. Maak kennis met onze nieuwste aanwinst: Elise van Vlaanderen!

Elise, een veelzijdige Vlaamse geeft ons in haar vlogs een kijkje in haar leven. En geloof me… dit is méér dan spannend! Als erotisch model en filmproducente neemt ze ons mee tijdens spannende shoots. Je zult begrijpen dat ze hier niet zoveel kleren aan heeft. Heb je haar spannende naaktshoot al gezien? Kijk deze hier op YouTube terug!

Voor morgen ligt er ook bijna weer een hele bijzondere vlog klaar. Met een voorliefde voor horror gaat deze er zeer bloederig aan toe. Dat horror gepaard kan gaan met sexyness gaat Elise ons morgen bewijzen. Abonneer je op haar YouTube kanaal om als eerste haar vlogs te kunnen zien! 

Als filmproducente bedenkt en regisseert ze maandelijks erotische films. Met als doel om seks en erotiek vrouwvriendelijk en bespreekbaar te maken. Haar visie sluit dan ook mooi aan bij die van Secret Circle, dit is precies wat wij willen uitdragen. Waarom zou je het onbesproken laten, stiekem houden we allemaal toch van seks? Hoe leuk is het om openlijk je ervaringen en fantasieën met elkaar te delen? En wellicht elkaar te inspireren.

Wat wij bij Secret Circle belangrijk vinden is dat seks stijlvol en respectvol is. Elise werkt dan ook vanuit het oogpunt van de vrouw. Haar erotische films zijn vrouwvriendelijker dan merendeel van het huidige erotiekaanbod, als stelletje kun je dan ook samen genieten van haar films.

Kenmerk van Elise haar werkzaamheden is dat er vaak een mysterieus aspect aanwezig is. Haar films zijn gebaseerd op haar eigen fantasieën. Spannende gedachten werkt ze uit en maakt ze visueel. Ideale job toch? Houd jij van mysterieuze erotische films? Abonneer je op haar YouTube kanaal, hier gaat ze ons meenemen gedurende het hele proces. Vanuit haar fantasiewereld tot aan het concept en de uitwerking hiervan. Want hoe maak je nou eigenlijk een erotische film, waar ook nog eens een mooie gedachte achter schuilt?

Een mysterieuze, pientere dame met veel verschillende kanten en een bijzonder sexy leven. Elise is gek op uitdagingen, en wil deze graag van jullie ontvangen! Waar wij over fantaseren, dat durft deze stoere vrouw uit te voeren. Wil je dat ze een avondje gaat stappen en zoveel mogelijk telefoonnummers regelt van knappe mannen? Of… bedenk vooral een leuke challenge voor haar en plaats deze hieronder in een comment. Want Elise is gek genoeg om deze uitdagingen met beide handen aan te grijpen!

Liefs, Zimra

Reacties

Reacties (0)