De deurbel ging...#1

Tuesday 06 June | Door:

Rebecca Robijn

De deurbel ging. Mijn hart sloeg over. Op blote voeten en enkel gekleed in een kort rood strapless jurkje liep ik naar de deur toe. Met trillende handen opende ik de voordeur.

En alhoewel Peter en ik slechts kortstondig contact hadden gehad via mail, liet ik hem binnen.

De opwinding was direct merkbaar, zijn oog viel op mijn harde tepels die door mijn jurkje priemden en hij deed geen moeite om zijn zichtbare stijve pik te verbergen.

Dít was onze fantasie; niet meer dan de benodigde informatie uitwisselen en het avontuur met elkaar aangaan. Hij wist meer van mij dan ik van hem.

Via de datingsite had hij me benaderd waarbij hij toegang kreeg tot mijn profiel en checklist. Op papier waren we een uitdagende. Over harde grenzen hadden we gecommuniceerd, foto’s werden uitgewisseld. We maakte slechts twee afspraken;

1. Als er geen directe klik was, zou hij weglopen of zou ik hem niet binnen laten.
2. Welk stopwoord ik, in geval van, zou gebruiken.

En toen ging het snel; hij stapte mijn ruimte binnen, de deur viel in het slot, hij keek me doordringend aan, liet zijn rugzak op de grond vallen, strekte zijn arm, greep mijn keel stevig vast, duwde me tegen de muur aan en drukte zijn lippen met kracht tegen de mijne aan. Zijn andere hand voelde ik tussen mijn benen verdwijnen.

‘Beschikbaar en geil’ zei hij en zijn intense blik voedde mijn onderdanigheid.

In een vloeiende beweging trok hij mijn jurkje uit.

‘Draai je om en zet je handen tegen de muur aan.’

‘Vanavond ben je van mij!’ Zijn stem uiterst Dominant met een rauw randje.

Gehoorzaam volgde ik zijn aanwijzingen op en draaide me om. Ik hoorde hoe hij zijn broek uittrok. Ik plaatste mijn benen iets verder uit elkaar, ging op mijn tenen staan en duwde mijn billen naar achteren toe. Hij pakte mijn staart stevig vast, trok mijn hoofd naar achteren toe waardoor mijn rug hol trok. Een kreun ontsnapte me zodra hij zijn grote, harde pik doelgericht in mijn klamme kutje stootte. Zijn bijna beestachtige grom veroorzaakte koude rillingen die over mijn rug trokken...

Wil je het vervolg weten? Lees woensdag verder! 
Deze verhaallijn is onderdeel van het erotische boek 'Grensverleggend'. 
Auteur: Rebecca Robijn

Reacties

Reacties (0)