Daten met de klant #7

Tuesday 16 January | Door:

Natteva

Ik las zojuist een blog van een andere webcamgirl over het afspreken van klanten met webcamdames. In deze blog beschrijft ze dat het geen goed idee is om met klanten af te spreken en om ze juist wat meer op afstand te houden. Ik merkte aan mezelf dat ik hierover bleef nadenken. Is het echt zo absurd dat er cam dames zijn die het leuk vinden om te daten met hun klant? Of ben ik de enige die het helemaal niet vreemd vindt?

Laat ik beginnen met het punt wat mij als eerst te binnenschiet als het gaat om daten met een klant. Ik heb eens met een klant afgesproken en ik had persoonlijk een superleuke tijd. Deze man leerde ik kennen in mijn chat onder de naam Pieter (I.v.m. privacy redenen hou ik de echte nickname voor mezelf). Pieter is een hele knappe man die iets jonger is dan ik ben. We hadden vanaf het eerste gesprek een leuke klik en ik voelde me erg aangetrokken tot hem. Naarmate we vaker chatten leerden we elkaar dan ook goed kennen. Alhoewel we elkaars namen niet wisten, wisten we wel veel van elkaars leven. We praatten tot in de kleine uurtjes over onze fantasieën, onze doelen en dromen. Hij wilde graag in het echt afspreken en ik fantaseerde er graag over mee. Het ging niet om seks, ook al zouden we daar voor open staan op een latere date. We vonden elkaars karakter erg leuk en besloten om dit contact in het echt voort te zetten. Let wel, voordat het hierop aankwam hebben we een maand lang vrijwel elke dag contact gehad via de website en waren we redelijk op elkaar afgestemd. Ik vertrouwde hem, voor zover dat mogelijk was. En hij mij. We besloten om een uitje te plannen waarin we bezig waren en waar we konden lachen. Ik vind het leuk om niet stil te hoeven zitten en een activiteit te doen waar we onszelf kunnen zijn. Ik praat zelf veel, maar om ongemakkelijkheden toch te voorkomen leek het mij leuk om niet te “moeten praten”. We gingen laser gamen. Omdat we al een redelijke band opgebouwd hadden, was ik gek genoeg totaal niet zenuwachtig om hem te ontmoeten. Ik belde hem toen ik op de parkeerplaats stond. Hij was er gelukkig al. De eerste ontmoeting was precies zoals ik me bedacht had. Ik kon heerlijk mezelf zijn en hij had er zin in. De date verliep soepel, we hebben gelachen en gezoend. Ik zag hem dan ook niet als Pieter de klant, maar als een leuke man waarmee het klikte. Omdat ik deze ervaring heb, zou ik andere camdames ook aanraden om je gevoel te volgen. Ik denk dat je zelf goed kan inschatten of iemand te vertrouwen is of niet. Verder moet je natuurlijk altijd een plan B hebben,mocht je het niet naar je zin hebben of je niet prettig voelen.

Hij wil betalen

Vaak krijg ik het verzoek om tegen betaling met iemand af te spreken. In de blog die ik zojuist las, beschreef de camdame dat ze zichzelf als camgirl ziet en niet als hoer. Zij vindt het, net als veel andere dames, een belediging om zo toegesproken te worden. Dit begrijp ik ergens wel, maar zie dat persoonlijk niet als belediging. Er heerst nog een groot taboe over webcamsex,laat staan over prostitutie. Ik denk dat veel mannen dit op elkaar vinden lijken en voor een deel, deel ik deze mening. We doen ten slotte een hoop voor geld. Sommige meiden alleen voor de webcam, anderen ook in het echt. Het is best verwarrend voor de klant. Bij veel dames staat aangegeven dat ze graag afspreken in het echt. De klant moet dan maar gokken of ze dit menen, of dat dit een tactiek is om meer klanten te trekken. Mocht het een keer niet aangegeven staan, vragen ze bij interesse aan de dame in kwestie of ze hiervoor openstaat. Mij lijkt het dus onnodig om me beledigd te voelen als een klant ditaan mij vraagt. Ik sta ervoor open om af te spreken, maar niet voor geld. Ik spreek dan ook alleen af met iemand waartoe ik me aangetrokken voel en die ik redelijk ken. Puur voor de lol. Dit antwoord zal ik dan ook altijd geven als iemand mij dit vraagt. Mochten meiden er nou wél geld voor willen vragen, is mijn enige tip weer: volg je gevoel en heb altijd een plan B.

Seks met een klant

Hier heb ik nog geen ervaring mee. Maar het lijkt mij meerdan logisch dat de mannen het verschil tussen porno en echte seks begrijpen.Veel dames maken zich zorgen over of ze in het echt wel net zo spannend en geil zijn als in de “show” (zoals ze het zelf benoemen) die ze opvoeren tijdens een chat. Vooral als je veel faked in je show zal je vast minder spannend zijn tijdens echte seks. Alhoewel de man in kwestie hier tijdens de seks niet eens over zal nadenken en je erg opwindend zal vinden. Ik probeer wel altijd zo echt mogelijk te zijn in mijn shows. Zo zie je het precies wanneer ik opgewonden benen wanneer niet. Je krijgt de echte versie van mij en daar heb je altijd nog het meest aan. Ook al is mijn libido misschien niet altijd afgestemd op die van jou, daar komen we wel uit!

In tegenstelling van wat er vaak beweerd wordt, vind ik het niet per se veiliger om iemand in een kroeg te ontmoeten. Vaak wordt er gezegd dat je een beter beeld van iemand kan schetsen als je hem in levenden lijve ontmoet, waarna je het bed deelt. Ook in de kroeg kun je niet inschatten wat voor bedoelingen iemand heeft. Het enige duidelijke verschil is, wanneer je iemand op een webcamsite ontmoet, dat je zijn naam niet weet en dat je vaak eerder zijn fantasieën kent dan waar hij vandaan komt. Is dit gevaarlijk? Denk ik niet. Ik merk dat men juist een stuk eerlijker is, wanneer je hem of haar niet goed kent. Mijn tip is wel; blijf vragen stellen en elkaar leren kennen.Blijf eerlijk over jouw wensen en spreek op neutraal terrein af. Mocht de klikbestaan en voel je je prettig? Wie ben ik dan om te zeggen dat het een fout is om te daten met een klant…

Wil je ook met mij webcammen? --> Natteva

Twitter: Natteva

Instagram: Natteva_

Reacties

Reacties (0)