Bootycamp #2

Thursday 04 April | Door:

Priscilla van Wijnigem

Het was eind maart. De lente was pas net begonnen, maar de temperaturen deden anders vermoeden. Het kwik steeg in de middag namelijk al gauw richting de 20 graden. Het was dan ook niet gek dat Roos de hele werkdag had uitgekeken naar de bootcamp waaraan ze ’s avonds deel ging nemen. Haar vriendinnen hadden haar er al vaker vol enthousiasme over verteld. Het zou haar vast veel goeds doen om even lekker te kunnen sporten in de warme lentezon, in wat blotere kleding zodat de zon haar huid goed kon doen.

        Om halfacht kwam ze aan bij de rand van het park waar de les zou beginnen. Ze voelde zich enorm sexy in haar strakke,blote sportkleren. Ze droeg een kort, strak broekje en een laag uitgesneden tanktop met daaronder een felgekleurde sportbeha. De groep was niet heel groot. Hij bestond veelal uit oudere mannen en vrouwen die eruitzagen alsof ze al met pensioen waren. Haar oog viel meteen op een ietwat jongere jongen. Hij was gespierd, wat goed opviel onder het strakke witte shirt dat hij droeg. Hij droeg ook een zwarte, wijdvallende korte broek, die sierlijk om een opvallende bobbel heen viel. In de oranje schemering van de ondergaande zon zag hij er zelfs uit als een jonge God, met zijn pikzwarte haren en diepbruine ogen.

        De instructrice gaf de groep de ene na de andere intensieve taak. Roos sprong alsof haar leven ervan af hing,voornamelijk om indruk te maken op de jonge God. Ze was tactisch voor hem gaan staan zodat hij haar strakke billen bij iedere diepe buiging goed zou moeten kunnen bewonderen.

        Na een stevige warm-up beval de instructrice de groep om in tweetallen een rondje te gaan hardlopen. Subtiel richtte Roos haar blik op de knappe jongeman. Nog voor ze een woord kon uitspreken, stelde hij aan haar voor om samen te gaan. Ze lachte verlegen. Ze jogden samen het bos in, gevolgd door andere tweetallen. “Ik heet Rens trouwens” zei hij licht hijgend tussen de passen door. “Ik ben Roos, sport je vaker?” vroeg ze, terwijl ze het antwoord eigenlijk al wist door zijn gespierde bovenarmen. “Ja, ik doe ook vaker mee aan de bootcamp. Is dit jou eerste keer?” zei hij, overduidelijk trots op zijn goedgebouwde lichaam. “Ja, de eerste, ik was erg benieuwd” antwoorde Roos.

        Na een paar kilometer remde Rens af. “Zullen we nog even stretchen?” stelde hij voor. Zijn donkere haren glommen van het zweet. Hij streek ze achterover over zijn hoofd. Hij zag er zo gigantisch goed uit. Roos strekte haar rechterbeen ver naar voren en zakte naar de grond. “Zo, flexibel!” glimlachte Rens. Roos bloosde. Daarna probeerden beiden met gestrekte benen de grond aan te raken. Roos liet merken dat ze hier moeite mee had, in de hoop dat hij haar wat tips zou geven en misschien zelfs fysieke begeleiding. “Wacht, laat me je helpen” zei Rens behulpzaam. Hij ging pal achter haar staan, hield haar heupen vast en streek met zijn hand over haar rug. “Je moet je bovenlichaam goed recht proberen te houden, dan kom je veel verder”, zei hij. Door de aanraking van zijn grote, sterke hand ontspande Roos al snel, waarna ze makkelijk bij haar tenen kon. Ze bewoog haar heupen iets verder naar achter, waardoor haar billen tegen de bult in Rens’ broek aan schuurde. “Zo goed?” vroeg ze subtiel. Rens bleef verdacht stil, hij was duidelijk afgeleid door de volle billen die zijn geslachtsdeel betastten. Ze bewoog een beetje heen en weer en voelde de bult in zijn broek langzaam groeien.

         Roos kwam langzaam omhoog, waarbij ze nog iets meer van zijn geslachtsdeel probeerde te stimuleren met subtiele bewegingen. Ze stond rechtop voor hem en strekte haar armen in de lucht. Rens wreef met zijn handen over haar middel en legde zijn hoofd in haar in haar nek.Hij bewoog zijn handen omhoog richting haar borsten. Roos voelde zich steeds natter worden. Rens kneep zachtjes in haar borsten terwijl hij in haar nek hijgde. Ze vond het allejezus geil. Plots hoorden ze in de verte voetstappen. Een ander duo van de bootcamp groep kwam aan gehobbeld. Geschrokken begonnen de twee snel verder te joggen tot ze terugkwamen bij het beginpunt.

         “Hard gesport, dame en heer? Jullie zijn knalrood!” lachte de instructrice. Rens en Roos zwegen, terwijl ze verlegen naar elkaar glimlachten. Toen Rens na de cooling down weg wilde gaan, verzamelde Roos de moed bij elkaar en holde achter hem aan. “Ik woon hier vlakbij, heb je zin om nog even een drankje te komen doen?” vroeg ze gedurfd. “Tuurlijk!”antwoorde Rens enthousiast. Het tweetal liep samen naar het appartement van Roos. Onderweg leerden ze elkaar wat beter kennen en ze kwamen al lachend aan. Binnen zette Roos een fles wijn op tafel. “Ik spring even snel onder de douche hoor, voel je thuis!” riep ze vanuit de badkamer.

       Terwijl de warme waterstralen het zweet van haar lichaam spoelden, realiseerde ze hoe gek het eigenlijk was. Deze vreemde jongen, tot wie ze zich enorm aangetrokken voelde, zat zomaar ineens in haar woonkamer, op haar bank. Ze kon niet wachten om voort te zetten wat in het bos begonnen was. Eenmaal afgedroogd nam ze een gewaagd besluit. Ze verliet de badkamer naakt en ging in de doorgang van de woonkamer staan. Rens’ mond viel wijd open. “Wouw”, fluisterde hij. Ze nam plaats op zijn schoot.

         Ze zat wijdbeens op zijn bovenbenen, met haar gezicht richting de zijne. Haar natte kut bevochtigde zijn dunne sportbroek, waardoorheen ze zijn geslachtsdeel snel voelde groeien. Haar handen gingen door zijn haar terwijl hij haar borsten zachtjes vastpakte. Ze zoenden intiem en hij kneep zachtjes in haar tepels. Hij gleed met zijn hand langzaam via haar buik naar beneden terwijl hij haar ritmisch droog neukte. Roos lifte zichzelf een klein stukje omhoog terwijl hij langzaam zijn broek en onderbroek naar beneden trok, waarna zijn harde paal tevoorschijn kwam. Ze trok hem voorzichtig af terwijl ze nog steeds hevig tongzoenden. Hij pakte haar heupen vast en duwde haar omhoog waarna ze zich liet zakken om zijn stijve heen. Ze slaakte een luide kreet van genot. Hij bevond zich zo diep in haar dat ze niet helemaal meer naar beneden kon zakken. Hij was simpelweg te groot geschapen. Ritmisch bewogen ze in elkaar. Rens speelde met haar borsten terwijl Roos voelde hoe hij diep in haar stootte.

         Na een tijdje was ze klaar voor wat ruwer werk. Ze klom van hem af om op handen en voeten op de bank plaats te nemen. Hij nam plaats achter haar. Hij liet zijn penis een paar keer over haar zeiknatte gleuf glijden en duwde hem uiteindelijk hard naar binnen. Hij neukte haar hard maar liefkozend doggystyle. Met iedere stoot voelde Roos haar borsten heen en weer schudden. Hij sloeg hard op haar bil, waarna Roos een geile, hoge kreet slaakte. Rens boog zich over haar rug en pakte haar borsten stevig vast. Hij penetreerde haar steeds sneller en dieper. Zijn adem stokte haast terwijl hij voelde hoe Roos haar vagina om zijn lid spande van genot. Haast tegelijkertijd kwamen ze luid kreunend klaar. Nog enkele seconden bleef hij hijgend in haar achter, waarna hij zijn penis terugtrok. Het zaad droop uit Roos haar zeiknatte spleet. Ze vielen in elkaars armen neer op de bank.

Reacties

Reacties (0)