Blowjob tijdens singleseks?

Tuesday 14 November | Door:

Sanne & Robin

Als Communicatie Manager bij een mediabedrijf komt Robin geregeld in aanraking met productlanceringen. Uiteraard gaat dit gepaard met vele toegestuurde samples, waar de collega’s massaal op afstormen. Aan wie de eer om op het vernieuwende product een kritische blik te werpen? Vele gekke gadgets zijn door zijn handen gegaan, maar voordat hij Sanne leerde kennen heeft hij zichzelf nooit eerder ondergedompeld in de wereld van sextoys voor mannen.

Robin: “Als single man is dergelijk speelgoed nooit tussen mijn lakens verschenen. Noem het saai, noem het weinig vooruitstrevend. In tegenstelling tot 56% van de Nederlandse mannen is het er gewoon nooit van gekomen. Nu ik binnen dit genre veel ervaring heb opgedaan kan ik terugkijkend maar een ding zeggen: zonde!

Vibrerende blowjob simulator

Als Sanne met een spannend doosje thuiskomt voor mij, maakt mijn hart stiekem een vreugde sprongetje. Geen gulzige collega’s om mij heen, ik ben de uitverkorene om de functionaliteit van het product te ervaren. Afgelopen week was het weer zo ver, dit keer werd ik verblijd met de ‘FF vibrerende blowjob simulator’. Ik hoor je denken: ‘wat moet jij met zo’n ding als er thuis twee warme lippen op je zitten te wachten?’. Ik begrijp je gedachtegang, maar met twee carrièretijgers in een huishouden kunnen sextoys absoluut een extra dimensie toevoegen aan je seksleven. Tijdens singleseks kun je je partner hiervan namelijk via stoute berichtjes op de hoogte stellen, heel opwindend!

Geribbelde sleeve

Oké, terug naar de FF vibrerende blowjob simulator. Hoe pak je het aan? Na het lezen van de gebruiksaanwijzing deed ik de geribbelde sleeve om m’n penis. Het zag er nog niet heel sexy uit zo’n slang tussen m’n benen, maar ik moest het een kans geven. Aan het eind van de sleeve zit dus een gat, hier moet je de bijgeleverde bullet indoen. Deze kun je bedienen met een afstandsbediening, die hieraan met een kabel verbonden zit. Wat doet dat ding precies? Vibreren! De bullet heeft zeven verschillende krachtige vibratie standen en stoot hiermee een heerlijk gevoel af door je penis. Wel raad ik aan om er een beetje glijmiddel op waterbasis bij te gebruiken.

Crowdfunding

Het gevoel dat het speeltje opwekt zodra je de simulator activeert is verrassend genoeg realistisch. Het geeft namelijk een krachtige zuigkracht, die een warme blowjob simuleert. Jezelf aftrekken is een alledaagse bezigheid;-) jezelf pijpen wordt echter lastig. Dat single mannen deze ervaring moeten ontberen is verleden tijd. Vanaf nu kun je jezelf een blowjob geven! Zonder crowdfunding was deze toy er niet geweest, wat duidelijk iets zegt over de vraag naar een dergelijk product. Waarom jezelf niet verwennen met een cadeautje?

Reacties

Reacties (0)