"18-karaats bladgoud tussen je benen"

Wednesday 01 November | Door:

Sanne & Robin

Ooit geweten dat je klit vacuüm gezogen kan worden? Uit dit futuristische design komen fluisterstille pulserende drukgolfjes met 100% orgasme garantie. Sextoy-expert Sanne ging op onderzoek uit en testte de ‘Womanizer Pro’.

18-karaats bladgouden bovenlaag

Sanne: “Ding-Dong… de deurbel ging. Vroeg in de ochtend werd er een pakketje geleverd, Robin lag nog te slapen. Ik had net een kopje koffie gezet, waarna ik het discrete doosje met grote nieuwsgierigheid openmaakte. Mijn hart maakte een sprongetje en met een grijns van oor tot oor haalde ik ‘m tevoorschijn: een clitorisstimulator met een 18-karaats bladgouden bovenlaag! Ik voelde mij een absolute koningin met deze diamant op mijn keukentafel.

Gouden combinatie

Als sieradenliefhebster en sextoy-expert was deze gouden combinatie het perfecte startpunt. Mijn hart ging sneller kloppen van opwinding, waarna ik mezelf niet kon bedwingen om direct de functionaliteit te testen. Het zuigmondje deed me in basis denken aan een oor-thermometer, niet heel sexy dus. De elegante uitstraling wist deze associatie te vertroebelen waarna ik de zuignap op mijn clitoris zette. Ik sloot mijn ogen en liet de Womanizer Pro haar werk doen…

100% orgasme garantie

Het speeltje wordt op diverse sites aangeprezen met een ‘100% orgasme garantie’. Persoonlijk ben ik altijd wat terughoudend bij dergelijke sales-beloftes. Ik baseer mijn mening liever op eigen ervaringen. Deze waren fantastisch! De Womanizer Pro werkt op een totaal andere manier dan alle andere sextoys die ik getest heb; hij trilt niet maar werkt op luchtdruk. Hij zuigt vacuüm en brengt je hiermee naar de zevende hemel!

Pulserende drukgolfjes

Het is de bedoeling dat je het opzetstukje van de Womanizer vibrator op je clitoris zet. Deze trekt je clitoris zachtjes naar binnen, om deze vervolgens met pulserende drukgolfjes te stimuleren. Dit vergt wat oefening, aangezien je eerst even goed je klit moet vinden. Bij een opgewonden vrouw zwelt deze automatisch iets op. Heb je de Womanizer Pro juist gepositioneerd, dan is deze fluisterstil. Persoonlijk vind ik dat een absolute must voor een perfecte sextoy. Het geluid van een drilboor tussen je benen werkt niet bepaald stimulerend…

Golven van genot

Deze Womanizer Pro heeft acht standjes, het bijkomende gevoel is wel even wennen. Zodra je je er aan overgeeft word je echter overspoeld door golven van genot. Het orgasme is dan ook vele malen intenser dan bij overige erotische sextoys. Ben jij geen golden girl en gaan bij jou de remmen los bij een animal look? Probeer dan eens de panter- of pythonversie. Dit wordt dé best friend in het vrouwelijke nachtkastje!"

Reacties

Reacties (0)