Zoeken wij jou? Join to play!

Bij Secret Circle zijn we altijd op zoek naar talent. Momenteel hebben we een aantal spannende programma's waar we kandidaten voor nodig hebben. Verder zijn we ook altijd op zoek naar vlog-talent. Waar wil jij je voor aanmelden? Maak eerst een keuze uit de onderstaande opties:

Aanmeldingsformulier "Met drie in bed"

Goede seks is als lijm, het houdt je bij elkaar. Maar wat als het maar niet wil lukken in bed en je er samen écht niet uitkomt? Simpel. Dan ga je naar een seksuoloog. Eén probleem: praten over seks zet niet altijd genoeg zoden aan de dijk. Soms is er méér nodig: praktijkles! De Belgische seksuologe Kaat Bollen gaat voor haar nieuwe programma ‘Met drie in bed’ diverse onderwerpen behandelen zodat ook jij een ware sexpert wordt. Ze geeft les aan een koppel, kijkt mee wanneer ze de theorie tussen de lakens in praktijk brengen en geeft vervolgens tips. Want seks leer je niet door er alleen over te praten, maar juist door het te doen! Heb jij onderwerpen waar jij nog veel meer over wil leren, en die Kaat absoluut moet meenemen tijdens haar sekslessen?

Aanmeldingsformulier model

Ben jij toe aan een ondeugend avontuur in je leven? Met Secret Circle zijn wij altijd op zoek naar nieuw en spannend talent om in onze films te spelen. Of je nu droomt van een carrière als ‘pornoster’ of het gewoon een keertje wil uitproberen. Je kan goed geld verdienen met dit spannende werk.

Het invullen van het aanmeldformulier is discreet en geheel vrijblijvend. Laat het ons gerust weten als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden.

Aanmeldingsformulier "Hot Summer"

Het eerste seizoen van Hot Summer wordt as we speak geschoten. We gaan je nog niet te veel verklappen over dit programma, maar als jij zin hebt in een hele hete vakantie, mag jij je gerust vast aanmelden.