Zoeken wij jou? Join to play!

Bij Secret Circle zijn we altijd op zoek naar talent. Momenteel hebben we een aantal spannende programma's waar we kandidaten voor nodig hebben. Verder zijn we ook altijd op zoek naar vlog-talent. Waar wil jij je voor aanmelden? Maak eerst een keuze uit de onderstaande opties:

Aanmeldingsformulier "Naked Dating"

Ben jij het normale daten helemaal zat en toe aan een spannende date? Geef je dan nu op voor Naked Dating, de datingshow waar jij je date poedelnaakt kunt ontmoeten. Presentatrice Kelly Ross kruipt in de rol van cupido om jouw ideale man of vrouw te vinden. Ze zorgt voor een lekker diner in een ontspannen setting, waarbij jullie elkaar de kleren van het lijf kunnen spelen. En misschien ontmoet jij wel jouw droomvrouw of droomman.

Omschrijf hier waar je op valt: haarkleur, hobby’s, sportief, slank/normaal/vol en alles wat wij moeten weten om de perfecte match voor jou te vinden.

Aanmeldingsformulier model

Ben jij toe aan een ondeugend avontuur in je leven? Met Secret Circle zijn wij altijd op zoek naar nieuw en spannend talent om in onze films te spelen. Of je nu droomt van een carrière als ‘pornoster’ of het gewoon een keertje wil uitproberen. Je kan goed geld verdienen met dit spannende werk.

Het invullen van het aanmeldformulier is discreet en geheel vrijblijvend. Laat het ons gerust weten als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden.

Aanmeldingsformulier "Hot Summer"

Het eerste seizoen van Hot Summer wordt as we speak geschoten. We gaan je nog niet te veel verklappen over dit programma, maar als jij zin hebt in een hele hete vakantie, mag jij je gerust vast aanmelden.