Zoeken wij jou? Join to play!

Bij Secret Circle zijn we altijd op zoek naar talent. Momenteel hebben we een aantal spannende programma's waar we kandidaten voor nodig hebben. Verder zijn we ook altijd op zoek naar vlog-talent. Waar wil jij je voor aanmelden? Maak eerst een keuze uit de onderstaande opties:

Aanmeldingsformulier "Room 666"

Het is zover: seizoen twee van Room 666 gaat van start. Eén kandidaat, drie kamers met verrassende en opwindende dates in één nacht… En jij kan nu meedoen!

Ware liefde of misschien wel het meest spannende date wat je ooit zal meemaken… De grote vraag is natuurlijk in welke kamer je de nacht door wilt brengen. Je krijgt daarom 15 minuten om je keuze maken voor een dame/jongeman waarmee je de nacht gaat doorbrengen. Maar, kies je ervoor om naar de volgende kamer te gaan, dan kan je nooit meer terug. Aangekomen bij de derde kamer moet je verplicht daar de nacht door te brengen. En die keuze... die pakt soms toch iets minder goed uit!

Seizoen twee wordt stouter, opwindender en heter… Wie ga je aantreffen? Een stille erotische droom? Of een match made in heaven? Durf jij het aan? Geef jezelf nú op voor de stoutste avontuur van jouw leven! Of verras een vriend(in) met dit waanzinnige avontuur!

Mocht je toch nog twijfelen: Kijk hier dan seizoen één terug van Room 666!

Aanmeldingsformulier model

Ben jij toe aan een ondeugend avontuur in je leven? Met Secret Circle zijn wij altijd op zoek naar nieuw en spannend talent om in onze films te spelen. Of je nu droomt van een carrière als ‘pornoster’ of het gewoon een keertje wil uitproberen. Je kan goed geld verdienen met dit spannende werk.

Het invullen van het aanmeldformulier is discreet en geheel vrijblijvend. Laat het ons gerust weten als je nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden.