Zoeken wij jou? Join to play!

Bij Secret Circle zijn we altijd op zoek naar talent. Momenteel hebben we een aantal spannende programma's waar we kandidaten voor nodig hebben. Verder zijn we ook altijd op zoek naar vlog-talent. Waar wil jij je voor aanmelden? Maak eerst een keuze uit de onderstaande opties:

Aanmeldingsformulier "Verborgen Verlangens"

Bijna iedereen fantaseert. En als je dit niet doet, is het de hoogste tijd dat je hiermee begint. Erotisch fantaseren zorgt er namelijk voor dat je meer geniet van seks. Maar wáár dagdromen we nou zowel over? Voor ons nieuwe programma ‘Verborgen Verlangens’ zijn we benieuwd naar de meest populaire seksfantasieën van de vrouw. Waar fantaseer jij over, of heb jij een vriendin met stoute dromen?

Aanmeldingsformulier "Room 666"

Voor ons nieuwe programma "Room 666" zijn wij op zoek naar kandidaten die zin hebben in een spannende date. De hoofdrolspeler van "Room 666" wordt een vrijgezellige dame of man, die voor een duivels dilemma zal komen te staan. Je krijgt drie dichte deuren voorgeschoteld. Achter elke deur zit jouw potentiele date voor die avond. Besluit jij na een kennismaking één van de andere deuren te openen? Let er op, je kunt niet meer terug!

Aanmeldingsformulier "Hot Summer"

Het eerste seizoen van Hot Summer wordt as we speak geschoten. We gaan je nog niet te veel verklappen over dit programma, maar als jij zin hebt in een hele hete vakantie, mag jij je gerust vast aanmelden.